U bestelt, wij leveren!

Ruim assortiment aan broodjes!

Tijdens een drukke ochtend kan het gebeuren dat u een lege frigo opentrekt. Er kan niet fatsoenlijk ontbeten worden, laat staan dat u uw boterhammen kan smeren voor tijdens uw werkpauze. Broodjeszaak De Koetfeu in Merksem is uw oplossing!

U bent elke weekdag al vanaf 7u30 in de ochtend welkom! De geur van dagverse, belegde broodjes en koffie overmant u. U kan het meenemen of ter plaatse opeten.

De Koetfeu biedt een assortiment aan broodjes aan:

  • Stokbrood Klein/Groot
  • Sandwiches Klein/Groot
  • Ciabatta
  • Panini
  • Croissant

Elk van die broodjes worden belegd met verse groenten, dagvers beleg of andere ingrediënten die uw voorkeur genieten. Daarnaast pakt De Koetfeu ook uit met suggestiebroodjes die net dat tikkeltje meer hebben. Zalmsalade, mozarella, parmaham, …Het team van Nathalie Smits is ’s morgens vroeg in de weer om alle broodjes vers af te bakken!

Bestellen

U kan binnenspringen in de tearoom om een broodje uit te halen, maar kan het ook ter plekke opeten. Bedrijven kunnen voor een meeting of andere gelegenheid ook broodjes bestellen. Als u voor 10 uur in de ochtend uw bestelling doorgeeft, kan dit ‘s middags al geleverd worden.

Ook zin in ovenverse broodjes? En vooral géén zin om boterhammen te smeren? Dan is broodjeszaak De Koetfeu de ideale oplossing. Bel of kom langs!

Contacteer ons!
03 500 87 86